تعمیر صفحه نمایش

اکثریت قریب به اتفاق دستگاه های تلفن همراه در حال تولید امروزه از شیشه در لایه بیرونی خود استفاده می کنند. با وجود اینکه این شیشه سخت‌ترین شیشه‌ای است که در دستگاه‌های تلفن همراه استفاده می‌شود، اما در صورت افتادن روی سطح سخت در معرض ترک خوردن و شکستن است. اکثر تعمیرات صفحه نمایش با استفاده از صفحه نمایش های جایگزین ارزان قیمت انجام می شود، که ممکن است در کوتاه مدت کار کند، اما همیشه متوجه مشکلات صفحه نمایش لمسی و لمس حساس به فشار خواهید شد. اکثر دستگاه‌های جدید این روزها می‌دانند که آیا صفحه‌نمایش اصلی تعمیر شده است یا خیر و می‌توانند خاموش شوند و دوباره روشن نشوند، مگر اینکه از صفحه‌نمایش اصلی استفاده شده باشد. در شرکت ما در تمامی تعمیرات از قطعات اصلی استفاده می کنیم و کل پنل شیشه‌های شکسته را تعویض می‌کنیم در ضمن خدمات ارائه شده توسط ما دارای 12 ماه گارانتی می باشند.

مشکلات رایج ال سی دی گوشی :

ال سی دی گوشی های هوشمند یکی از قطعات حساس و آسیب پذیر گوشی است و بنا به علت های گوناگونی دچار شکستگی و خرابی خواهد شد. می توان این طور بیان کرد که اصلی ترین علت خرابی ال سی دی گوشی، آب خوردگی و ضربه خوردن (وارد شدن فشار یا ضربه شدید به ال سی دی گوشی در اثر افتادن یا ضربه خوردن) می باشد.

این نکته را مد نظر داشته باشید که هزینه تعمیر ال سی دی ، همیشه یکی از گران ترین بخش های تعمیرات موبایل به حساب می آید و شما دچار هزینه نسبتا سنگینی در قبال تعمیر گوشی تلفن همراه خود خواهید شد. اجزا و قطعات تشکیل دهنده تاچ ال س دی شامل مواردی همچون: گلس نگهدارنده ال سی دی، تاچ یا دیجیتایزر، ال سی دی و بک لایت و فریم ال سی دی می باشد.

به خاطر داشته باشید که ال سی دی و تاچ گوشی موبایل پس از خراب شدن با استفاده از راه های متفاوتی باید تعمیر شوند. برای تعویض گلس خود می توانید در صفحه تعویض گلس گوشی درخواست خود را بصورت آنلاین ثبت نمایید. مشکلات و خرابی های رایجی که ممکن است در ال سی دی گوشی های هوشمند به وجود بیایند به شرح زیر هستند:

  • LCD گوشی سیاه شده و روشن نمی شود 

در رابطه با این موضوع باید بدانید که در حقیقت سیاه شدن تمام صفحه نمایش نشان دهنده سوختگی ال سی دی خواهد بود که اغلب بر اثر ضربه یا فشار زیاد به دستگاه موبایل رخ می دهد و این را نیز از یاد نبرید که در بعضی از مواقع هم نفوذ آب به داخل گوشی منجر به سوختن ال سی دی خواهد شد. می توان گفت که تنها راه تعمیری که در هنگام سوختن ال سی دی می توان اتخاذ کرد، تعویض کامل تاچ ال سی دی گوشی به حساب می آید که هزینه نسبتا زیادی را برای شما به همراه خواهد داشت.

  • ال سی دی روشن می شود ولی تاچ گوشی کار نمی‌ کند

در بعضی از مواقع پیش می آید که در اثر ضربه ای که به گوشی تلفن همراه وارد می آید، ال سی دی آن به مشکل بر خواهد خورد که در این صورت ال سی دی روشن خواهد بود و تصویر بالا می آید اما تاچ آن کار نخواهد کرد که در واقع این امر نشان دهنده سوختن تاچ یا دیجیتایزر آن دستگاه می باشد.

در همین راستا و به منظور برطرف کردن چنین مشکلی باید تاچ ال سی دی گوشی را به صورت تمام و کمال تعویض کرد، بخاطر این که نمی توان تاچ را به تنهایی عوض کرد.

  • بخشی از ال سی دی گوشی سیاه شده است

در برخی از اوقات شدت ضربه آن قدر نیست که به سوختگی تاچ یا ال سی دی گوشی منجر شود، بلکه فقط قسمتی از ال سی دی آن سیاه خواهد شد و گوشی محتوای مورد نیاز را نشان نخواهد داد، در این شرایط هم نیز می بایست تاچ ال سی دی به صورت کامل تعویض شود.

  • نور ال سی دی گوشی سو سو می زند

در بعضی از اوقات و بر اثر ضربه و فشار به گوشی تلفن همراه، ال سی دی گوشی سوسو خواهد زد که به منظور بر طرف کردن این مسئله نیز باید تاچ ال سی دی گوشی به صورت تمام و کمال تعویض گردد. البته در بعضی شرایط سوسو زدن صفحه نمایش مربوط به شرایط خاصی می شود که توضیح آن در اینجا نمی گنجد و تنها می توان در این باره به چند مثال اکتفا کرد، به عنوان مثال در هوای سرد ممکن است ال سی دی گوشی سوسو بزند یا زمانی که نور صفحه نمایش کم باشد این مشکل پیش بیاید. شایان ذکر است که در این مورد نیز تعویض تاچ ال سی دی امری ضروری به حساب می آید.

چگونه از تاچ و ال سی دی گوشی خود مراقبت کنیم؟

از قدیم الایام این طور بیان شده است که پیشگیری بهتر از درمان است. در ادامه چندین راهکار را بیان می کنیم که با رعایت و در نظر داشتن آن ها قادر خواهید بود از تاچ و ال سی دی گوشی خود تا جایی که امکان دارد مراقبت به عمل آورید، این موارد به شرح زیر خواهد بود :

  • گوشی تلفن همراه خود را به دور از دسترسی کودکان نگه دارید تا آن ها به گوشی شما آسیبی وارد نیاورند.
  • به صورت دائم به روی گوشی تلفن همراه خود گلس داشته باشید که چنانچه ناخودآگاه و به صورت اتفاقی نیز به موبایل شما ضربه ای وارد آمد، اول گلس شما شکسته شود و حتی المقدور به تاچ و ال سی دی موبایل شما آسیبی وارد نشود.
  • سعی کنید هیچ موقع موبایل را در جیب خود قرار ندهید، به خاطر این که این احتمال وجود خواهد داشت که شلوار شما تنگ باشد و در اثر ضربه ای، گوشی تحت فشار قرار گرفته و ال سی دی گوشی شما بشکند.
  • همیشه از یک قاب مناسب برای گوشی تلفن همراه خود استفاده کنید که سپری به منظور حفظ گوشی شما در برابر آسیب ها به حساب آید.

بهتر است از همه راه هایی که به منظور حفظ و نگهداری تاچ و ال سی دی گوشی بیان کردیم، به صورت کامل استفاده نمایید تا تاچ و نیز LCD گوشی شما تضعیف نگردد و آسیبی نبیند. اما به هر حال اگر با وجود رعایت تمام این موارد، در اثر حادثه یا بی احتیاطی ال سی دی گوشی موبایل شما دچار شکستگی و مشکل شد، با خیال راحت می توانید تعمیرات آن را به مرکز تعمیرات موبایل ما  بسپارید.

 

  • تاریخ انتشار : 17 ژانویه 2022
  • نظرات : بدون نظر

  اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :

  نظرات

پاسخی بگذارید